Alla returer ska meddelas till oss på Info@Hundeliten.se Vi skickar då en adress som du sedan skriver på paketet som ska returneras. Som privatperson har du enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har fått hem varan.


Observera att det enligt lag är du som ska betala för returfraktkostnaderna av produkten samt se till att den kommer fram till oss (Vi rekommenderar DHL). Priset för ett litet paket är 109:- och för ett stort paket 229:- Behåll alltid kollinummer på ditt paket så att du kan spåra paketet om det skulle försvinna i Postens hantering då detta sker på avsändarens ansvar. 


OBS! Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till Hundeliten. Om detta inte hålls har vi rätt att neka din retur/ånger.


Enligt lag kan du som kund komma att betala för en varas värdeminskning i den mån den beror på att du hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.


Ångerrätten omfattar inte produkter som inte kan säljas igen av hälso- eller hygienskäl.


Ångerfristen börjar löpa den dag du mottagit varan. Om du beställt flera varor eller varan du beställt består av flera delar, börjar ångerfristen löpa när du mottagit sista varan respektive den sista delen av varan. Om du ångrar köpet måste varan återlämnas oanvänd, i oskadat skick och med obruten förpackning/försegling/teknisk plombering.


HUR DU LÄMNAR TILLBAKA:

Skicka iväg ett e-post meddelande till Info@hundeliten.se med ämnesrubriken “14 dagars ångersrätt”.


Om din retur accepteras så skickar vi adressuppgifter samt instruktioner om hur du returnerar din vara. 


Få dina pengar tillbaka!